πολυτεχνειο 2

ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Ε ΤΑΞΗΣ , ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤ ΤΑΞΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΡΤΙΚΑΚΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΑΝΩΓΕΙΑΝΑΚΗ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΚΑΙΜΠΑΛΤΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!

 

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1

 

πολυτεχνειο 3πολυτεχνειο 4

 

πολυτεχνειο 5

πολυτεχνειο 6

Μήνυμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως για την 49η επέτειο του Πολυτεχνείου

«Εδώ Πολυτεχνείο, Εδώ Πολυτεχνείο, σας μιλά ο ραδιοφωνικός σταθμός των ελεύθερων αγωνιζόμενων φοιτητών, των ελεύθερων αγωνιζόμενων Ελλήνων.» Στις 15 Νοεμβρίου 1973, δύο ημέρες πριν την εισβολή του τανκ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο που ήταν κατάμεστο από νέους εξεγερμένους κατά της χούντας, αντήχησε ο ραδιοφωνικός σταθμός των «ελεύθερων πολιορκημένων» φοιτητών. Αποτέλεσε την οδό επικοινωνίας τους με τους πολίτες, το μέσο ξεσηκωμού κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα απέναντι σε ένα καθεστώς που επί μία επταετία δίωκε αντιφρονούντες, βασάνισε, εξόρισε, καταπάτησε κάθε έννοια ελευθερίας και κράτους δικαίου. Σήμερα, η εξέγερση του Πολυτεχνείου συνεχίζει ακόμη να εμπνέει, υπενθυμίζοντας ότι στη χώρα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία, δεν μπορεί αυτή παρά να αποτελεί μονόδρομο. Ο αγώνας των νέων για την ελευθερία και τη δημοκρατία είναι άοκνος, διαχρονικός και πανανθρώπινος.

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Με μεγάλη τιμή και περηφάνια, παρέλασε και φέτος η αντιπροσωπεία της σχολικής μας μονάδας για τον εορτασμό της επετείου της αντίστασης των Ελλήνων έναντι των Ιταλών κατακτητών της 28ης Οκτωβρίου 1940. Θερμά συγχαρητήρια στον σημαιοφόρο και τους παραστάτες μας που έδειξαν για άλλη μια φορά το ήθος και τη σεμνότητα που αρμόζει σε αυτή την λαμπρή ημέρα καθώς και στους συνοδούς τους. Και του χρόνου, πάντα άξιοι!

Παρέλαση 22 1

Παρέλαση 22 4Παρελαση 22 2Παρέλαση 22 3

Μάντεψε ποιος? Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που έχουμε παίξει οι περισσότεροι, μικροί και μεγάλοι! Και να που φέτος αποφασίσαμε να το παίξουμε φτιάχνοντας μικρούς γρίφους για τους μαθητές μας ώστε να μαντέψουν για ποιον εκπαιδευτικό πρόκειται κάθε φορά! Ε, λοιπόν, οι μαθητές μας μας ξέρουν πολύ καλά όπως αποδείχτηκε, καθώς βρήκαν, και μάλιστα πολύ γρήγορα, τους περισσότερους γρίφους! Ένα είναι σίγουρο! Το διασκεδάσαμε! Ιδού λοιπόν οι γρίφοι αν θέλετε να ξαναδοκίμάσετε!

20221011 211901

20221011 210229

 

20221011 211947

Δε θα μπορούσε να λείψει από το σχολείο μας η ημέρα σχολικού αθλητισμού η οποία γιορτάστηκε στις 2 Οκτωβρίου με μεγάλη επιτυχία! Με τη βοήθεια των γυμναστών μας αλλά και όλων των διδασκόντων εκπαιδευτικών υπήρχε κάτι για όλα τα γούστα και τη διάθεση! Παιχνίδια και αγωνίσματα στην αυλή, Κρητικοί χοροί, μοντέρνοι χοροί στην αίθουσα πολλαπλών, προβολές ντοκυμαντέρ, βίντεο και ταινιών στις αίθουσες και, γενικά, μια υπέροχη μέρα αφιερωμένη στο αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι!

Μια μικρή γεύση εδώ!ok 1ok3ok2

ok4IMG 3765305704561b07339f41417ac61e10 V

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τον επικαιροποιημένο εσωτερικό κανονισμό του σχολείου μας με χρήσιμες πληροφορίες και απαραίτητες ενημερώσεις σχετικά με θέματα όπως: Φοίτηση μαθητών, Άφιξη στο σχολείο, Διάλειμμα, Αποχώρηση απο το σχολείο και Συνμεργασία με το σχολείο.

 

Εσωτερικός Σχολικός Κανονισμός

Σελίδα 1 από 4

Που θα μας βρείτε


Προβολή 43o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Free Joomla! template by Age Themes