Μπορεί να μην τσικνίσαμε στο σχολείο αλλά το διασκεδάσαμε με την ψυχή μας στο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού που ετοίμασαν οι γυμναστές μας! Και του χρόνου!!!

τσικνοπ. 1

τσικνοπ 10τσικνοπ 9τσικνοπ 8τσικνοπ 4τσικνοπ 2

 

τσικνοπ 3τσικνοπ 5

τσικνοπ 6τσικνοπ 7

 

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών και δυσκολιών επιτέλους επιστέψαμε και στην δραστηριότητα του αθλήματος της κολύμβησης. Ξεκινήσαμε με πολύ ενθουσιασμό και κέφι το πρώτο μας μάθημα στο κολυμβητήριο του Λίντο, στα πλαίσια των υποχρεωτικών μαθημάτων της εκμάθησης του αντικειμένου. Καλή μας αρχή και καλές βουτιές μικρά μας δελφινάκια! 

swiim 1swim 5

 

 

swim 4swim 2

swim 3

Σας περιμένουμε τη Δευτέρα, 12-12-22, στο Σχολείο μας, με μια πολύ 
ενδιαφέρουσα εισήγηση της εκπαιδευτικού και συγγραφέα, κ. Ροδούλας 
Καφτάκη, με θέμα: "Πώς να προστατέψουμε τα παιδιά από τους 
διαδικτυακούς κινδύνους".

22 12 12 43 DS HRAKLEIOU FACEBOOK

πολυτεχνειο 2

ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Ε ΤΑΞΗΣ , ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤ ΤΑΞΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΡΤΙΚΑΚΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΑΝΩΓΕΙΑΝΑΚΗ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΚΑΙΜΠΑΛΤΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!

 

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1

 

πολυτεχνειο 3πολυτεχνειο 4

 

πολυτεχνειο 5

πολυτεχνειο 6

Μήνυμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως για την 49η επέτειο του Πολυτεχνείου

«Εδώ Πολυτεχνείο, Εδώ Πολυτεχνείο, σας μιλά ο ραδιοφωνικός σταθμός των ελεύθερων αγωνιζόμενων φοιτητών, των ελεύθερων αγωνιζόμενων Ελλήνων.» Στις 15 Νοεμβρίου 1973, δύο ημέρες πριν την εισβολή του τανκ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο που ήταν κατάμεστο από νέους εξεγερμένους κατά της χούντας, αντήχησε ο ραδιοφωνικός σταθμός των «ελεύθερων πολιορκημένων» φοιτητών. Αποτέλεσε την οδό επικοινωνίας τους με τους πολίτες, το μέσο ξεσηκωμού κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα απέναντι σε ένα καθεστώς που επί μία επταετία δίωκε αντιφρονούντες, βασάνισε, εξόρισε, καταπάτησε κάθε έννοια ελευθερίας και κράτους δικαίου. Σήμερα, η εξέγερση του Πολυτεχνείου συνεχίζει ακόμη να εμπνέει, υπενθυμίζοντας ότι στη χώρα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία, δεν μπορεί αυτή παρά να αποτελεί μονόδρομο. Ο αγώνας των νέων για την ελευθερία και τη δημοκρατία είναι άοκνος, διαχρονικός και πανανθρώπινος.

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Με μεγάλη τιμή και περηφάνια, παρέλασε και φέτος η αντιπροσωπεία της σχολικής μας μονάδας για τον εορτασμό της επετείου της αντίστασης των Ελλήνων έναντι των Ιταλών κατακτητών της 28ης Οκτωβρίου 1940. Θερμά συγχαρητήρια στον σημαιοφόρο και τους παραστάτες μας που έδειξαν για άλλη μια φορά το ήθος και τη σεμνότητα που αρμόζει σε αυτή την λαμπρή ημέρα καθώς και στους συνοδούς τους. Και του χρόνου, πάντα άξιοι!

Παρέλαση 22 1

Παρέλαση 22 4Παρελαση 22 2Παρέλαση 22 3

Σελίδα 1 από 4

Free Joomla! template by Age Themes