Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, κ. Οικονομάκη , γιατί φρόντισαν να επιλύσουν ένα σοβαρό πρόβλημα στην είσοδο του σχολείου, η οποία με τις βροχές καθίσταται προβληματική, αφού δημιουργείται μια μικρή λίμνη και οι μαθητές μας πρέπει να βουτούν τα πόδια τους μέσα στα νερά για να μπουν και για να βγουν, ενώ οι εκπαιδευτικοί τρέχουν να κουβαλήσουν  παλέτες  μέσα στη βροχή για να πατήσουν πάνω τους τα παιδιά.

Επίσης, τους ευχαριστούμε και για τη δωρεά στη Βιβλιοθήκη του Σχολείου μας, το Βιβλιοδρόμιο, με το ποσό των 200 ευρώ για εμπλουτισμό με τίτλους που απαιτούνται στην εκπαιδευτική διαδικασία και στις ανάγκες των μαθητών μας.

Είμαστε όλοι ευγνώμονες!

Ευχαριστούμε το εθελοντικό Σωματείο ΑΤΑΧΤΟΙ για τη διάθεση στο σχολείο μας σχολικών ειδών σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Η δράση «Κανένα παιδί χωρίς σχολικά είδη – Καλάθια Αλληλεγγύης» είναι μια προσπάθεια πολλών φορέων (Ο «Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου – Δομήνικος Θεοτοκόπουλος», ο «Σύλλογος Εκδοτών & Βιβλιοπωλών Ηρακλείου Κρήτης», το Εθελοντικό Σωματείο «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι», η Αποστολής Αγάπης, ο Κοινωνικός Χώρος Ιδρυμάτων Α & Μ Καλοκαιρινού και τα Παιδικά Χωριά SOS Ηρακλείου) που τη διοργανώνουν και αποσκοπεί στην ανανέωση της προσφοράς κοινωνικής αλληλεγγύης προς όσους την έχουν ανάγκη.

 

Euharistirio

 

Τελευταία Νέα

Που θα μας βρείτε


Προβολή 43o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Free Joomla! template by Age Themes