Όνειρο κάθε γυμναστή, είναι να έχει ένα ολοκληρωμένο κύκλο αθλητικού 
εξοπλισμού σε κάθε σχολείο ή σύλλογο.Και το όνειρο, έγινε 
πραγματικότητα χάρη στη γενναιοδωρία της κυρίας Χριστίνας Μουστακλή 
και την βοήθεια της κυρίας Ναταλίας Μουστακλή, που στέκονται αρωγοί σε 
κάθε μας προσπάθεια που έχει σκοπό το παιδί. Με περίσσευμα  αγάπης, 
μεγαλοκαρδίας και καλοσύνης, αμέσως απάντησε έμπρακτα στο αίτημα των 
μαθητών μας για την απόκτηση ενός "αληθινού", όπως είπανε τα παιδιά, 
τραπεζιού επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Η χαρά τους μεγάλη, ο 
ενθουσιασμός στα ύψη και τα επιφωνήματα πολλά!
Να ευχαριστήσω και δημόσια τη  διευθύντριά μας, Χρύσα Περβολαρακη,  
που μεσολάβησε στο αίτημα των μαθητών και ολοκλήρωσε την παραγγελία 
του, τον γυμναστή Τριαντάφυλλο Τσαντήλα για τη μεταφορά και γενικότερη 
βοήθεια στα μαθήματα του σχολείου μας και το μπαμπά μας Κωνσταντίνο Παπαδάκη για τη συναρμολόγησή του. Είμαι σίγουρη πως από κάπου εκεί ψηλά ο δικός μας Σπύρος Μουστακλής, θα χαμογελάει, θα μας καμαρώνει και θα αναγαλλιάζει η ταλαιπωρημένη του ψυχούλα...(κείμενο: Τσάιμα Ειρήνη)

 

 

 

table tennis 3

 

 

table tennis 4

 

table tennis 1table tennis 2

Όπως κάθε χρόνο, η αγαπητή μας Χριστίνα Μουστακλή δε μας ξεχνάει ποτέ και μας έχει πάντα στην καρδιά της, όπως και εμείς. Μας το δείχνει έμπρακτα, τόσο με τα τόσα δώρα για το σχολείο μας, όσο και με το μήνυμά της για τη νέα χρονιά που αρχίζει.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΛ19128

ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΛ.29127

ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΝΕΡΑΙΔΑ, Η ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΙΝΑ ΜΑΣ,  ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ 
ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ 17 
ΚΙΒΩΤΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΣ, 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΥΣ!
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ 
ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ: ΜΑΘΗΤΩΝ , ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 43ΟΥ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ "ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ".
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ5359 resizedBIBLIA5358 resized

Η αγαπημένη μας Χριστίνα Μουστακλή στέλνει τις ευχές της από καρδιάς σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές! Είθε να εισακουστούν οι ευχές της και το μέλλον να αποδειχθεί λαμπρότερο και υγιέστερο για όλους! Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα!!!received 2117884677958485248received 4629980218378155247

'Μικρή αστραπή η ζωή μας, μα προφταίνουμε', έγραφε ο Νίκος καζαντζάκης και είχε δίκιο. Μερικοί άνθρωποι προφταίνουν και με το παραπάνω να κάνουν τη ζωή τους άξια. Ένας από αυτούς και ο Σπύρος Μουστακλής καθώς και η συνοδοιπόρος του αγαπημένη μας Χριστίνα Μουστακλή!

Έτσι λοιπόν, πολλοί μαθητές του σχολείου μας αλλά και εκπαιδευτικοί στέλνουν τις μικρές δημιουργίες τους ως έκφραση της αγάπης και της εκτίμησης που τρέφουν ολόψυχα και για τους δύο!

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε ένα γράμμα της κ.Χριστίνας που αγαπά τόσο το σχολείο μας καθώς και τις μικρές δημιουργίες μας ως ελάχιστη ένδειξη και της δικής μας αγάπης προς το πρόσωπό της!

Σπύρος και Χριστίνα Μουστακλή 2021

20211118 125850 νεο α

 

Ευχαριστούμε ολόθερμα την κ. Χριστίνα Μουστακλή για όσα προσφέρει στη σχολική μας κοινότητα και της ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Δείτε το βίντεο που της ετοιμάσαμε με πολλή αγάπη!

Το Σχολείο μας ευχαριστεί ολόθερμα την κ. Χριστίνα Μουστακλή για τη δωρεά με τέσσερα (4) τάμπλετ.

Στην εποχή της τηλεκπαίδευσης που διανύουμε λόγω της πανδημίας, με τη δωρεά αυτή θα καλυφτούν τέσσερα σπιτικά μαθητών μας που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να συμμετέχουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Χριστίνα Μουστακλή έχει δείξει έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον της για τη σχολική μας κοινότητα. Μας έχει στηρίξει και μας στηρίζει συνεχώς. Να θυμηθούμε μόνο μερικά από τα δώρα της: ένα λάπτοπ, βιβλία για τη βιβλιοθήκη, μια εικόνα με τους Τρεις Ιεράρχες, μουσικά σιντί και πολλά άλλα.

Πιο σημαντικά ακόμα είναι τα δώρα της ευγενικής ψυχής της: η αγάπη, το νοιάξιμο, τα καλά της λόγια, οι ιδέες και οι προτάσεις της προς τον Σύλλογο Διδασκόντων για το παιδαγωγικό συμφέρον όλων των μαθητών μας, η «επιστράτευση» σημαντικών ανθρώπων της επιστήμης και της τέχνης για να συνδράμουν στον σκοπό και το έργο του σχολείου.

Την ευχαριστούμε ολόθερμα και της ευχόμαστε να έχει υγεία και δύναμη να σκορπά το μεγαλείο και το φως της ψυχής της!

Για το 43ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου «Σπύρος Μουστακλής»

                                    Η Διευθύντρια

Περβολαράκη Χρυσάνθη

Δείτε το ευχαριστήριο έγγραφο εδώ.

Μπορεί να μην προλάβαμε να κάνουμε τη γιορτή για το Πολυτεχνείο, στις 17 Νοεμβρίου 2020, και για τον ήρωά μας, Σπύρο Μουστακλή, αλλά προλάβαμε να προετοιμαστούμε λίγο (Ε1 με την κυρία Κουρτικάκη Αναστασία) και να αφήσουμε κάποιες εργασίες στο σχολείο (wordart στο μάθημα της Πληροφορικής με την κυρία Φουκαράκη Γεωργία), όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

 

Διαβάζοντας το ΦΕΚ της απόφασης προσθήκης της προσωνυμίας «Σπύρος Μουστακλής» στο όνομα του σχολείου μας (Αριθμ. Απόφασης: Φ10/40390/Δ1/24-3-2020), νιώθουμε μεγάλη χαρά και περηφάνεια και ακόμα αναλογιζόμαστε ότι κλείνει ένας κύκλος .

Ένας κύκλος που ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2019 όταν έπεσε η ιδέα. Και η ιδέα πήρε τον δρόμο της και αγκαλιάστηκε αρχικά από τον Σύλλογο Διδασκόντων  και τον Σύλλογο Γονέων και μετά από το Δημοτικό Συμβούλιο, τη Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου, την Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Κρήτης και τέλος από το Υ.ΠΑΙ.Θ.

Ήταν όνειρο κι έγινε πραγματικότητα, ήταν χρέος κι έγινε πράξη! Κι έτσι το σχολείο μας απέκτησε όνομα και μάλιστα ένα όνομα που ταυτίζεται με τον αντιστασιακό και αντιδικτατορικό αγώνα, με τις ιδέες της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας.

Αν και κλείνει ένας κύκλος, αυτός του χρέους, αισθανόμαστε ότι ανοίγει ένας άλλος, αυτός της τιμής. Κι εμείς είμαστε αποφασισμένοι στο σχολείο μας, μαθητές, δάσκαλοι και γονείς να τιμούμε τον ήρωα Σπύρο Μουστακλή σε κάθε ευκαιρία.

Έτσι κι αλλιώς αισθανόμαστε το πνεύμα του να τριγυρνά ανάμεσά μας και να χαμογελά!

Η Διευθύντρια του 43ου Δημοτικού Σχολείου «Σπύρος Μουστακλής»

Περβολαράκη Χρυσάνθη

Σελίδα 1 από 2

Τελευταία Νέα

Που θα μας βρείτε


Προβολή 43o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Free Joomla! template by Age Themes