Το Βιβλιοδρόμιο έχει πρεμιέρα!

Συχνά πυκνά συναντάμε φωτογραφίες παιδιών με αποχαυνωμένο βλέμμα, χαμένα μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή. Φανταζόμαστε πως θα τις έχετε δει κι εσείς... Πόσες φορές έχετε δει όμως τη λάμψη στα μάτια ενός παιδιού που του αφηγούνται παραμύθια; Δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα, πιο μαγική από ένα μερωμένο τιγράκι που κρέμεται από τα χείλη μιας Νεράιδας! 
Καθόλου τυχαία δεν επιλέξαμε για την πρεμιέρα της φετινής Βιβλιοχρονιάς να προσκαλέσουμε την Ελένη Μπετεινάκη με τη Χρωματούσα της! Ένας παλιός Βιβλιοφάγος μας είχε πει κάποτε πως "η Βιβλιοθήκη δεν είναι η αίθουσα. Η Βιβλιοθήκη είναι ιδέα!". Πόσο συμφωνούμε μαζί του! Δε χρειάζεται μια μεγάλη αίθουσα, ούτε τρομερές υποδομές. Τολμούμε να πούμε πως δε χρειάζονται καν βιβλία αφού κι ένα μόνο βιβλίο μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η Βιβλιοθήκη είναι πάνω απ' όλα πίστη και αφοσίωση, αγάπη και συνεργασία! Ευχαριστούμε πολύ την Ελένη Μπετεινάκη που για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας να καλωσορίσει το Φθινόπωρο μαζί με τα πρωτάκια μας και τις δασκάλες τους, την κυρία Αγγελική και την κυρία Βάλια!
Για να μάθετε περισσότερα πατήστε πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο. Για να διαβάσετε το βιβλίο της Ελένης Μπετεινάκη "Η Μάγισσα Χρωματούσα" επισκεφτείτε το Βιβλιοδρόμιο. 
 

Τελευταία Νέα

Που θα μας βρείτε


Προβολή 43o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Free Joomla! template by Age Themes