Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Με μια λαμπρή καλοκαιρία, αφού κανένας κυκλώνας επώνυμος ή ανώνυμος δε μας επισκέφτηκε τελικά, γιορτάσαμε την Ημέρα του Σχολικού Αθλητισμού. Μια τέτοια σπουδαία μέρα το βιβλιοφάγο δρακάκι ανέλαβε και τα νέα του καθήκοντα αυτά του εκπροσώπου του σχολείου μας! Μεγάλη η τιμή που του ανατέθηκε! Η Νεράιδα της Βιβλιοθήκης τον καμαρώνει! Μα πότε μεγάλωσε τόσο; Μήπως να του πάρει κι ένα παπιγιόν;
Πρωταγωνιστές της ημέρας, φυσικά οι γυμναστές μας, η κυρία Ειρήνη και ο κύριος Τραντάφυλλος που δε μας άφησαν ήσυχους στιγμή! Πάιξαμε μπότζια, ένα παιχνίδι για αθλητές με αμαξίδια, μπάσκετ κι ένα σωρό μουσικοκινητικά παιχνίδια. Χορέψαμε zumba με την ψυχή μας, μέχρι να πέσουμε κάτω (όχι εμείς... οι δάσκαλοι)! 
Μέσα στην τάξη με τους δασκάλους και τις δασκάλες μας μιλήσαμε για τη σημασία του αθλητισμού και της σωστής διατροφής στη ζωή μας και είδαμε ταινίες για το μεγαλείο του ανθρώπου που ξεπερνά τα εμπόδια, ψυχικά ή σωματικά και "φτάνει όσο πιο ψηλά μπορεί". Μιλήσαμε για την ευγενή άμιλλα και τη δύναμη της συνεργασίας.
Με την κυρία Χριστίνα, τη δασκάλα μας των Εικαστικών φτιάξαμε τα δικά μας μετάλλια και το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων, ζωγραφίσαμε και εκθέσαμε τα έργα μας!
Η εβδομάδα μας τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο!
Και του χρόνου!

Τελευταία Νέα

Που θα μας βρείτε


Προβολή 43o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Free Joomla! template by Age Themes