Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους ήρωες της πρώτης γραμμής

Όλοι μαζί στέλνουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, στους ανθρώπους που φροντίζουν για τον καθαρισμό των χώρων, στους διοικητικούς υπαλλήλους και σε όλους εκείνους, που με ελάχιστα μέσα, δίνουν τον αγώνα τους στα νοσοκομεία αναφοράς.

Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα της γιαγιάς του σχολείου μας, της κυρίας Χριστίνας Μουστακλή! 

Η κυρία Χριστίνα, πέρα από συνταξιούχος γιατρός και η ίδια, είναι κι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να μάχεται πάντα στην πρώτη γραμμή.

Μπορειτε να δείτε εικόνες από γιατρούς και νοσοκομεία σε ΄λον τον κόσμο και να συζητήσετε εδώ.

Αυτά τα δύσκολα Χριστούγεννα που έρχονται, ας μείνουμε ο ένας κοντά στον άλλον, ας ψάξουμε μέσα μας να βρούμε τον καλύτερό μας εαυτό κι ας γίνουμε όλοι από ένα αναμμένο κεράκι για να φωτίσουμε τον δρόμο μας.

Ας ακούσουμε τον "αόρατο" κορωνοϊό που προσπαθεί να μας διδάξει δύσκολα μαθήματα για να βγούμε στην αντίπερα όχθη πιο όμορφοι άνθρωποι και πιο δυνατοί...για τον εαυτό μας και τους άλλους.

Το Padlet του σχολείου μας είναι ανοιχτό για όλους, μεγάλους και μικρούς, όπου κι αν βρίσκεστε, για να προσθέσετε τις ευχές σας και τα δώρα σας. Μην ξεχάσετε να γράψετε το όνομα, και την περιοχή σας!

Για να το δείτε και να συμμετέχετε, μπείτε εδώ!

Τελευταία Νέα

Που θα μας βρείτε


Προβολή 43o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Free Joomla! template by Age Themes