Τίτλοι τέλους...

Αγαπητοί γονείς, το σχολικό έτος 2019-20 φτάνει στο τέλος του  και είναι πολλά αυτά που είχαμε προγραμματίσει και δυστυχώς δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που επικράτησαν και στη χώρα μας λόγω του COVID-19. Από την άλλη μεριά, κληθήκαμε όλοι, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, να ανταποκριθούμε σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού (εξ αποστάσεως εκπαίδευση – επαναλειτουργία σχολείων) με πρώτιστο στόχο την υγεία και την ασφάλεια όλων.

Τίτλοι τέλους λοιπόν και …. οι Τίτλοι Προόδου ή Τίτλοι Σπουδών μαζί με τη βαθμολογία των τριών τριμήνων και το Ατομικό Δελτίο Υγείας (για την Γ και ΣΤ τάξη) θα δοθούν από τους δασκάλους τους στους μαθητές με τη λήξη του ωραρίου μαθημάτων (13:15) μέσα σε φάκελο την Πέμπτη για τα τμήματα που έρχονται αυτήν την ημέρα και την Παρασκευή για τα υπόλοιπα τμήματα.

Γονείς δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο σχολείο, με εξαίρεση τους γονείς  που τα παιδιά τους απουσίαζαν όλες αυτές τις μέρες του Ιουνίου (με Υπεύθυνη Δήλωση) και μόνο κατόπιν ραντεβού με τους εκπ/κούς των τμημάτων.

Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι με υγεία πάνω από όλα και με την ευχή να μην ξαναζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις !

Η Διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό

του 43ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου

Τελευταία Νέα

Που θα μας βρείτε


Προβολή 43o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Free Joomla! template by Age Themes