Οδηγίες για την λειτουργία του σχολείου από 1η Ιουνίου

Αγαπητοί γονείς, με την επαναλειτουργία των σχολείων από 1 έως και 26 Ιουνίου 2020, παρακαλούμε να δώσετε προσοχή στα παρακάτω για την ασφάλεια των παιδιών σας:
1. Να εισέρχεστε στο σχολείο από τις 08:00-08:15 και όχι νωρίτερα.
2. Να αποφεύγετε να παρκάρετε μπροστά στην είσοδο του σχολείου για να αφήνετε τον χώρο ελεύθερο στους μαθητές που έρχονται στο σχολείο με τους γονείς τους.
3. Να κρατάτε τις αποστάσεις έξω και να μην συγχρωτίζεστε!
4. Να δίνετε στο παιδί σας φαγητό και (πολύ) νερό που θα χρειαστεί στη διάρκεια της μέρας (08:15-13:15). Η λειτουργία του κυλικείου έχει απαγορευτεί.
5. Να φροντίζετε να έχει στην τσάντα του το παιδί τα απαραίτητα για το μάθημα (μολύβια, γόμα κτλπ) ώστε να μην χρειάζεται να δανείζεται!
6. Στο σχόλασμα (13:15) κοντά στην πόρτα να βρίσκονται οι γονείς της Α’ τάξης για να παίρνουν τα παιδιά τους. Θα ακολουθούν σε αποστάσεις οι άλλες τάξεις, των μαθητών που φεύγουν με συνοδεία γονέων/κηδεμόνων.
7. Τα παιδιά που δεν συνοδεύονται θα αποχωρούν από την βορινή πόρτα, όπως και πριν.
8. Να έχετε στην τσάντα του παιδιού σας ένα πακέτο χαρτομάντηλα και ένα μικρό μπουκαλάκι αντισηπτικό ή αντισηπτικά μαντηλάκια. Θα υπάρχει και στην τάξη του παιδιού αντισηπτικό που έχουμε εφοδιαστεί, καθώς και σαπούνι και χειροπετσέτες στις τουαλέτες.
9. Η μάσκα είναι προαιρετική για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.
10. Το Ολοήμερο δεν θα λειτουργεί για το διάστημα που θα επαναλειτουργήσουν τα σχολεία (1-26 Ιουνίου).
11. Σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν πλην των μαθητών και των εκπαιδευτικών (μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού).

Θα σας παρακαλούσαμε για την τήρηση των παραπάνω! Αυτήν την περίοδο απαιτείται να δείξουμε όλοι μας υπομονή!
Σας ευχαριστούμε!
Για το 43ο Δημοτικό
Η Δ/ντρια

protection measures

Τελευταία Νέα

Που θα μας βρείτε


Προβολή 43o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Free Joomla! template by Age Themes