Γράφω μια προσευή

Δυσκολευτήκαμε να επιλέξουμε μια μόνο από τις εργασίες των μαθητών του Γ2 ("Γράφω μια προσευχή") να σας παρουσιάσουμε, γιατί ήταν όλες ωραίες! Έτσι λοιπόν να 'μαστε εδώ με τρεις, της Ναυσικάς, της Ειρήνης και της Φραντζέσκας. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και που μοιράστηκαν μαζί μας τις ευχές και τις προσευχές τους!

Οι προσευχές μας:

«Θεέ μου που είσαι εκεί ψηλά φώτισε τους ανθρώπους και δώσ’ τους δύναμη πολύ να αντέξουν στον εγκλεισμό τους. Προστάτευε τον μπαμπά μου που δουλεύει και δεν μένει στο σπίτι άλλα και την μαμά μου που μας προσέχει. Δώσε κουράγιο και υπομονή στην γιαγιά και στον πάππου που δεν πρέπει να βγουν καθόλου έξω από το σπίτι για να μην αρρωστήσουν. Προστάτευε τους γιατρούς και όλους αυτούς που δουλεύουν στα νοσοκομεία να μην αρρωστήσουν για να μπορούν να θεραπεύσουν όλους τους αρρώστους.»

Ναυσικά

«Χριστούλη μου κανε απ’τον ουρανό που μας βλέπεις να μας προσεχεις ολους για να ειμαστε όλοι καλα. Να προσεχεις εμένα, την οικογένεια μου και ολο τον κοσμο απ΄τον κορονοιό. Σε ευχαριστώ πολύ.»

Φραντζέσκα

«Καλέ μου Χριστούλη σε παρακαλώ προστάτεψε όλα τα παιδάκια του κόσμου, τη μαμά και τον μπαμπά και όλους όσους αγαπώ. Βοήθησε μας να έχουμε υγεία κέφι και χαρά. Να βγούμε γρήγορα από το σπίτι μας για να πάμε στο σχολείο μας και να συναντήσουμε τους φίλους μας και τους δασκάλους μας.»

Ειρήνη

Τελευταία Νέα

Που θα μας βρείτε


Προβολή 43o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Free Joomla! template by Age Themes